1. Home
  2. /
  3. UK
Located on the 9th and 10th floors of the 22 Bishopsgate building in London, the new Hiscox headquarters is conceived as an innovative approach to the corporate environment, challenging traditional conventions by placing art and human interaction at the core of the design process. It celebrates the insurer's heritage, ambition, and love of art, as...
Project name
Hiscox Headquarter & Art Gallery
Architecture firm
Matteo Ferrari Studio
Location
22 Bishopgate, London, United Kingdom
Photography
Stale Eriksen
Situated amongst the Sussex downs – these subtle houses postulate a potential future housing idea for small back-land developments. Valley View Gardens comprises four two-storey dwellings, these houses offer adaptable and accessible environments whilst providing a unique architectural proposition that is open, decisive, and daring.
Project name
Valley View Gardens
Architecture firm
Alter Architects
Location
Brighton, West Sussex, England
Photography
Ivan Jones
A calming remodel of a Victorian terrace in Stoke Newington, with a rustic, Italian charm, that is centred around a sociable kitchen and its pantry.
Project name
The Venetian Pantry
Architecture firm
Bradley Van Der Straeten
Location
Stoke Newington, London
Photography
French and Tye
Ekho Studio has completed its first student accommodation project, as the interiors consultancy enters the PBSA (Purpose-built Student Accommodation) market for the first time. The project is a new-build scheme called Enso, located in the heart of Colchester and just minutes from the University of Essex campus.
Project name
Enso
Architecture firm
Ekho Studio
Location
Colchester, UK
Photography
Gunner Gu
Next month sees the opening of The Architecture Drawing Prize exhibition at Sir John Soane's Museum in London.  It features drawings by the finalists and category winners of the 2023 Architecture Drawing Prize
Title
The Architecture Drawing Prize Exhibition
Category
Architecture & Design
Eligibility
Open to public
Register
https://www.soane.org/your-visit
The project is a total internal remodelling and new rear extension to a Victorian end terrace house in the Bradmore Conservation Area. Our clients brief was to provide new, naturally lit living spaces for their young family, with a study space for them to work at home occasionally.
Project name
Petersen House
Architecture firm
Neil Dusheiko Architects
Location
London, UK
Photography
Tim Crocker, Agnese Sanvito